Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen:

Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling af maakt en klik op het laatst op "Bestelling bevestigen".
Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact op via [email protected]

Minimum orderbedrag:

Er geldt geen minimum bestelbedrag. 

Voorraden:

Deze webwinkel heeft een voorraadmodule. In principe is het door u bestelde artikel dus op voorraad.  Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u dit bedrag terug. 
De aanbiedingen/acties van vanschagenkids zijn geldig zolang de voorraad strekt.
 
Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien u de BTW kunt verrekenen kunt dit terugvinden op de orderbevestiging/factuur.

Betaling:

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden (bankrekeningnummer 144196654  ten name van vanschagenkids) De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan.Het is ook mogelijk om via Ideal en Paypal te betalen. De betaalkosten hiervoor worden automatisch doorberekend. Deze ziet u in het bestelformulier verschijnen zodra u de betaalwijze kiest.

Is de betaling niet binnen 8 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening of Paypalrekening dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd:
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven worden de bestellingen op werkdagen binnen  3 dagen via Postnl verzonden.

Overmacht:

Vanschagenkids  is niet aansprakelijk voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging in de verzending of door persoonlijke omstandigheden gelden uitdrukkelijk als overmacht.

Verzending:

De verzending van uw bestelling geschiedt via Postnl. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Vanschagenkids  is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via Post.nl. U kunt uw pakket eventueel  aangetekend, met pakketpost of verzekerd laten verzenden. U kunt hiervoor het "artikel" Aangetekend verzenden, pakketpost of verzekerd verzenden toevoegen aan uw bestelling.

Verzendkosten:

Wij hanteren de tarieven van Postnl.
De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van gewicht tijdens uw bestelling.U hoeft dus niet te wachten op een extra e-mail betreffende de verzendkosten.
Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten.

Privacy:

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Copyright/Auteursrechten:

Op alle afbeeldingen en teksten op de site van vanschagenkids  berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Vanschagenkids.

Maat- en kleurverschillen:

U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie:

Volgens de wet "Kopen op afstand" hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen. Neem in dit geval graag eerst even contact op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.